2% pentru vârstnici

Cum direcționezi 2%?

Orice contribuabil persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, în mod gratuit, către o organizație non-guvernamentală, prin completarea formularului 200 (pentru cei cu venituri din activități independente) sau a formularului 230 (pentru orice salariat). Descarcă formularul aferent, completează-l și depune-l până pe data de 25 mai 2018 la Adminstrația Financiară de care aparții sau ia legătura cu noi și te vom ajuta. Spune familiei, prietenilor și colegilor tăi despre asociația noastră și modul în care se pot implica în mod gratuit pentru îmbunătățirea situației vârstnicilor din România. Îți mulțumim!

Ce înseamnă donația ta? 

Fondurile strânse din campania 2% ne ajută să dezvoltăm programele Asociației Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și să ajungem la mai mulți bătrâni care în prezent se confruntă cu sărăcia, izolarea și boala. Cu ajutorul voluntarilor, vom continua vizitele la domiciliu, activitatea în azilele de bătrâni și suportul material și financiar oferit bătrânilor nevoiași. 

Descarcă formularul

Dacă în anul 2017 ai obținut venituri din salariu sau pensie, pentru a redirecționa 2% din impozit, te rugăm să completezi formularul 230. Pentru venituri din acitvități independente, completează formularul 200

Formularul 230         Formularul 200 

Nu e nevoie să calculezi suma pe care o vei redirecționa către Asociația Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor. Administrația Financiară se va ocupa de acest calcul.  Mai jos sunt prezentate orientativ câteva simulări de calcul a 2% din impozitul pe venit.

pentru salariu brut de 1250/lună => ONG-ul primește 28,5 lei/an
pentru salariu brut de 2500/lună => ONG-ul primește 76,3 lei/an
pentru salariu brut de 3500/lună => ONG-ul primește 112 lei/an 

Îți mulțumim că ne ajuți să oferim bătrâneți frumoase!

Pentru întrebări sau ajutor, te rugăm să ne contactezi la beatrice.culda@niciodatasingur.ro.

Va multumim!

 

Asociatia Niciodată singur – prietenii vârstnicilor

Cod fiscal 35247128

Contul IBAN: RO92BACX0000001194963001 deschis la Unicredit Bank, sucursala Unirii