Mos Craciun prin posta

In intreaga tara sunt mii de batrani care infrunta singuratatea si saracia in case darapanate, frig si intuneric. Multi dintre ei au incetat sa mai spere la o vorba buna sau un semn de omenie, dar isi mai indreapta totusi gandurile in speranta unui raspuns de la oameni de bine.

In decursul anului primim scrisori de la batrani uitati in satele din Romania sau in casele darapanate de pe strazi uitate de timp. Scrisori in care mai simti doar sclipiri de speranta si de multe ori rusine ca au ajuns la anii lor sa ceara ajutor la sute de kilometri departare. 

Asociatia Niciodata Singur nu poate oferi sprijinul cerut tuturor batranilor care ne adreseaza scrisori, dar de fiecare data le oferim un raspuns si un cuvant de alinare sau ii indreptam spre organizatii si institutii care ar putea sa ii ajute in rezolvarea problemei. Iar atunci cand sponsorizarile si donatiile ne permit acest lucru, le trimitem bunicutilor un semn ca nu sunt uitati si un mic ajutor material care sa ii ajute sa intampine sarbatorile cu cateva bunatati pe masa.

Cu ocazia acestor sarbatori, 132 de varstnici din intreaga tara cu venituri extrem de reduse vor primi un ajutor material sub forma de tichete sociale sau pachete de alimente.

Domnul Ivascu din Maramures, comuna Remeti, este unul dintre cei pentru care Mos Craciun va veni si de aceste sarbatori prin posta, intr-un plic trimis cu drag de Asociatia Niciodata Singur si care ii va reaminti ca nu este singur. 

Le multumim tuturor donatorilor si sponsorilor care ofera Sarbatori Fericite varstnicilor singuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *