O intalnire de nota 10!

Sâmbătă pe 10 decembrie, de la ora 10, a avut loc la Braila o intalnire de nota 10 a voluntarilor Niciodata Singur din Braila cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor.

img_4511Intalnirea a adus laolalta aproape 40 de persoane, copii, tineri, adulți care s-au bucurat de revedere si care au petrecut cateva ore extrem de agreabile, presarate cu momente artistice oferite de Nedelcu Madalin si cativa dintre elevii sai de la Liceul de Arta si Oana Moroiu, de nici 11 ani, care a emotionat cu cantecele populare si colindele emotionante.

Intalnirea a fost o ocazie minunata si pentru rememorarea actiunilor din cursul anului, pentru un moment de meditatie cu doamna doctor Lupu si o tombola cu produse realizate de cei mai talentati voluntari și chiar și de unii beneficiari.

Tombola a reunit produse si obiecte realizate de voluntari si a ajutat la strangerea de fonduri ce vor fi folosite pentru ajutorul vartsnicilor in 2017. Au fost expuse fulare lucrate în cadrul acțiunii „Fularul bunicii”, botoși tricotați, tablouri, decorațiuni de iarnă, bijuterii hand made, prăjituri de casă și alte lucruri frumoase și folositoare în același timp. Produsele s-au vândut cu rapiditate, iar banii încasați urmează să acopere nevoi ale beneficiarilor saraci si bolnavi.

Aceasta a fost de asemenea o ocazie pretioasa de a planifica actiunile din 2017 si de a recapata img_4507incredere in forta voluntarilor si in importanta lor pentru comunitatea din care fac parte.

„O  zi speciala cu oameni speciali o zi de sarbatoare cu o primire deosebita cu zambetul si imbratisarile Elenei ,sfaturile d nei doctor Lupu si truda mainilor unor beneficiari si voluntari foarte priceputi. Un spectacol de basm cu urari si colinde din partea micilor si marilor artisti.” (Ciutacu Simona”

„10 decembrie, o zi care o să-mi ramana la suflet din mai multe motive:ne-am revăzut cu toții, am admirat toate produsele care au fost făcute cu mâinile noastre și a unor beneficiare, dar cea mai mare bucurie a fost atunci când ai anunțat suma de bani strânsă. A fost ca atunci când mi-am primit primul salariu din viata mea. Este rodul muncii noastre în echipa și al Eleneica inițiator și îndrumător. ÎI mulțumesc din suflet.” (Moroiu Daniela)

„Ce voluntari extraordinari avem! O minunatie de impletituri- fulare, botosi, picture,  podoabe pictate, bucate deosebite(prajituri, checuri, bomboane raw vegan) muraturi, dulceturi, compoturi- nu-ti mai venea sa pleci de langa expozitie.” (Mot Nistor)

„Organizatia  a  crescut si proportional si calitatea activitatilor. Nota  10 este putin in raport cu emotiile positive transmise  si care nu pot  fi cuantificate  decat prin EXCELENT.” (Stanciu Gina)

img_4510„O zi minunata care m-a ajutat sa trec peste o saptamana plina  de griji si singuratate, o zi care m-a umplut de bucurie si fericire. Mi-am incarcat bateriile pana la sfarsit de an. Mii de  multumiri doamnei ELENA  pentru invitatie , doamnei doctor care ne-a amintit ca  trebuie sa  fim mai buni, copiilor minunati care au cantat. DOAMNE AJUTA –NE !” (Raducu Victoria- beneficiara)

„In primul rand ma bucur ca  pot sa ajut batrani fara ajutor. A fost o intalnire bine meritata cu o organizare de exceptie, cu surprize pe masura, cu doamna doctor care ne-a captat atentia cu lucruri de suflet si de bine, cu copii artisti . Multumesc ca  fac parte din aceasta organizatie. La multi ani dragi voluntari!” (Bogdan Marian)

Marturia Elenei Flueraru, coordonatoarea echipei din Braila intregeste experienta voluntarilor si bucuria familiei Niciodata Singur:

„Eu noaptea nu dorm! Fac planuri  si  fac imi sta in putinta sa imi urmez visele!

In aceasta  echipa mare si multidisciplinara, da, visele se implinesc!

Am cules pozele din cei peste 10 de voluntariat si Viorel Necula a facut albumele care au incantat pe toti cei prezenti la revederea  multor momente  frumoase petrecute impreuna, vizite la varstnici, sejururi, team building-uri, diverse activitati.img_4504

Cea mai mica voluntara fetita mea,  Ilia Maria de  numai 5 ani m-a ajutat sa  facem cadourile, sa umplem borcanelele cu fructe deshidratate.

Albu Ionel , Bogdan Marian, Mot Nistor , Androne Madalina, Ilia- Maria m-au ajutat la organizare  si  sa caram totul la  sala de  intalnire ( masa mare pentru targ, scaune, cadouri, protocol, produse pentru  targ).

Doamna  doctor Lupu Mihaela, ingerul nostru, ne-a pus la dispozitie sala ( pentru a  cata oara!) si ne-a pregatit un  super program de evolutie spirituala in bine.

          Au fost prezentate la targ produse lucrate de manutele:

  • doamnei doctor MILITARU ANCA( cercei si inele pictate, ornamente de brad, fulare)
  • voluntarei OPREA LILIANA(prajitura cu  visine)
  • beneficiarei MOCANU FANICA( checuri delicioase)
  • beneficiarei ALOMAN TINCA( fulare, totosi de lana, dulceata, compot, muraturi, foi de vita)
  • Voluntarei FLUERARU ELENA( bomboane raw vegan, fulare)
  • beneficiarului Boerica Eugen( picturi)
  • voluntarei Trifan Daniela(fulare crosetate)
  • voluntarei Moroiu Daniela ( fulare si  totosi),
  • beneficiarei Simion Floarea(fulare)

Existenta mea in acest  frumos grup duce la  indeplinirea si  depasirea asteptarilor, viselor. S-au strans in jur de  1600 lei si ceea ce este mai important este ca VA  URMA!”

 

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *