Ploiesti-ul sustine Fularul de la Bunica

Cercul de Donatori Ploiești este un eveniment de strângere de fonduri organizat de două ori pe an de către Fundația Comunitară Prahova în sprijinul proiectelor locale cu resurse locale. Ediția cu numărul 6 care a avut loc miercuri,  7 decembrie, la Camera de Comerț și Industrie Prahova a mobilizat în 3 ore, 8000 lei pentru trei inițiative prahovene din partea a 39 de donatori.

La această ediție, „Fularul de la Bunica” a fost unul dintre cele 3 proiecte propuse spre finanțare. Susținut de ambasadorul proiectului Corneliu Eugen Moraru și apreciat de donatorii prezenți, proiectul a reușit să strângă suma de 2750 lei, precum și susținere din partea doamnei Cristina Moraru pentru realizarea materialelor de promovare și din partea domnului Liviu Drăghici  în organizarea șezatorilor la Anticaffe New Experience. Datorită acestui sprijin, asociația Niciodata Singur va putea să vină în sprijinul vârstnicilor din județul Prahova care se simt singuri sau inutili, prin organizarea de „șezători” de tricotat menite să valorifice talentul și experiența bătrânilor și să ofere oportunitatea de a interacționa cu alte generații.

Seara a fost întregită de momentul artistic asigurat de către Adela Dumitrache și grupul vocal Cununița Muntenească, iar partenerul principal al evenimentului a fost Camera de Comerț și Industrie Prahova. De menționat susținătorii evenimentului : Claudius Dociu, Sorin Petculescu – fotografie comercială, Cora Ploiesti, Wyl Fm, Bogdan Stoica, Hollywood Experiences, Brutaria Concordia, Bianca Danilov, Dumitru Alexe.

Albumul evenimentului poate fi urmarit aici.

Le mulțumim organizatorilor – Fundatia Comunitara Prahova – precum și donatorilor pentru o seara specială. În cele șase ediții ale Cercului de Donatori Ploiesti desfășurate, au fost susținute 17 cauze cu 47600 lei, prin contribuția a 219 de donatori individuali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *