2 % pentru vârstnici. Bătrânețea nu așteaptă!

Ca în fiecare an, stă în puterea ta și a celor apropiați ție să ajutați financiar cauza în care credeți prin rediecționarea în mod gratuit a 2% din impozitul pe venit. Acest lucru se realizează foarte simplu prin completarea formularului 200 (pentru cei cu venituri din activități independente) sau a formularului 230 (pentru orice salariat sau pensionar cu pensia peste 2000 de lei).

Descarcă formularul aferent, completează-l și depune-l până pe data de 25 mai 2017 la Adminstrația Financiară de care aparții sau ia legătura cu noi și te vom ajuta. Nu e nevoie să calculezi suma pe care o vei redirecționa către Asociația Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor. Administrația Financiară se va ocupa de acest calcul. Mai jos sunt prezentate orientativ câteva simulări de calcul a 2% din impozitul pe venit.

pentru salariu brut de 1250/lună => ONG-ul primește 28,5 lei/an
pentru salariu brut de 2500/lună => ONG-ul primește 76,3 lei/an
pentru salariu brut de 3500/lună => ONG-ul primește 112 lei/an

Spune familiei, prietenilor și colegilor tăi despre Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și modul în care se pot implica în mod gratuit pentru îmbunătățirea situației vârstnicilor din România.

Îți mulțumim că ne ajuți să oferim bătrâneți frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *