Va multumim

Sarbatorile de Craciun au fost, in acest an, un moment de speranta pentru 1000 de varstnici din Romania. Datorita donatorilor si sponsorilor, varstnicii singuri din Bucuresti, Braila, Constanta, Ploiesti si Pitesti au avut un Craciun mai linistit, cu cadouri de suflet, pachete substantiale de alimente sau o masa festiva de Craciun.

Le multumim persoanelor fizice are au donat online sau in banca si celor 80 de firme mici, mijlocii sau mari care au directionat o parte din impozitul lor pe profit al companiei lor.

Le multumim de asemenea donatorilor si sponsorilor in produse : Casa Artemis Braila pentru pachetele de mancare calda, clientilor Seneca Anticafe pentru alimentele stranse, Editura Humanitas pentru CD-uri si audiobook-uri, angajatilor Nielsen care au adaugat cozonaci in pachetele bunicilor. De asemenea, 100 de varstnici si voluntari din Bucuresti au sarbatorit in familie a treia zi de Craciun la restaurantul Pescarus din reteaua City Grill.

Le multumim voluntarilor Niciodata Singur si Oracle pentru implicarea in activitatile festive cu ocazia Craciunului, dar si in decursul intregului an 2016.

Impreuna oferim batraneti frumoase si in 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *