Impreuna daruim primaveri frumoase

Cu o floare nu se face primavara, dar cu ajutorul aranjamentelor de flori si al zambetelor voluntarilor am reusit sa aducem spiritul primaverii in caminele de batrani, chiar si intr-o zi ploioasa si mohorata.

In centrele rezidentiale pentru varstnici cu greu distingi zilele, saptamanile sau anotimpurile. De cele mai multe ori, zilele si orele trec una dupa alta, intre aceiasi pereti si intre aceleasi fete. De aceea nu este greu ca prin gesturi mici si provocari simple, precum realizarea unor aranjamente de flori, sa aduci varstnicilor mica bucurie si speranta primaverii.

Inarmati cu flori, hartie colorata si dulciuri, voluntarii Niciodata Singur s-au transformat in acest weelend in vestitori ai primaverii si alaturi de bunicutii de la Complexul de Servicii Socio-Medicale al Mun. Bucuresti si de la Centrul Rezidential Speranta au reusit sa alunge pentru cateva ore singuratatea, tristetea si boala.

Impreuna daruim primaveri frumoase!

Foto: Andreea Condrat

2 thoughts on “Impreuna daruim primaveri frumoase

 • 28 februarie 2017 at 14:22
  Permalink

  Foarte frumos tot ceea ce faceti! Va felicit pentru puterea, rabdarea si daruirea de care dati dovada de fiecare data ca sa ii faceti pe acesti batranei simpatici sa zambeasca! Multa succes in continuare!

  Reply
  • 28 februarie 2017 at 14:23
   Permalink

   Iti multumim Corina pentru aprecieri!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *