Crestem impreuna

Pentru a creste sustenabil si pentru a avea un impact de durata si de calitate in viata varstnicilor singuri este nevoie de o retea de oameni dedicati. Noi suntem onorati sa avem alaturi in fiecare comunitate coordonatorii echipelor de voluntari – persoane dedicate, responsabile si de incredere care mobilizeaza voluntarii locali in sprijinul varstnicilor, care investesc ore intregi pentru organizarea actiunilor locale si care isi doresc permanent sa invete si sa creasca.

Coordonatorii de echipa au un rol vital in crearea si dezvoltarea retelei de voluntari care vin in mod regulat in sprijinul varstnicilor. Coordonatorii sunt purtatorii unei valori care poate reuni voluntarii, oamenii de comunitate. Tot ei sunt oamenii de incredere care cunosc cel mai bine nevoile varstnicilor si care se zbat alaturi de ei sa aduca alinare si bucurie acestora. Coordonatorii sunt de asemenea cei care ne ajuta sa ducem in comunitati mesajul nostru de grija pentru batraneti frumoase.

Si tocmai pentru ca valoarea muncii lor si a voluntarilor care le sunt alaturi in aceste provocari este greu de cuantificat, ne dorim sa le oferim intregul suport moral, educational si logistic de care au nevoie. In weekendul 18-19 martie coordonatorii de echipa si voluntarii lor de suport au luat parte la un training special gandit pentru ei facilitat de formator Roxana Stoica intr-un cadru care sa incurajeze schimbul de experienta si acumularea de energie sub forma de informatii si motivatie.

„Avem in comun iubirea, daruirea, calatoria, efortul comun, scopul, bucuriiile si provocarile. Totul porneste de la voluntari, de la echipa.”

“Crestem impreuna!”, “Daruind bucurie, primesti inzecit! si “Orice ajutor conteaza!” au fost devizele acestei intalniri emotionante.

Le dorim multa putere de munca in continuare si le multumim pentru dedicatia lor!

Redactor: Anca Iosub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *