Bunicile din Ploiești tricotează pentru a-și susține cauza

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor organizează pe 27 aprilie, la ora 11, la Blues Café (Blv. Republicii nr.1, Ploiești), sezătoarea „Fularul de la Bunica”, atelier ce face parte dintr-o campanie socială în beneficiul și cu implicarea vârstnicilor singuri din Romania.

Proiectul se adresează atât vârstnicilor din Ploiești care doresc să se simtă utili transmițând arta tricotatului și să se bucure pentru câteva ore de compania unor noi prieteni, cât și persoanelor de toate vârstele din oraș care doresc să învețe să tricoteze și să afle poveștile bunicilor. Sezătorile de tricotat vor avea loc periodic, iar fularele unicat rezultate vor putea fi achiziționate în scop caritabil, fondurile strânse fiind utilizate pentru organizarea activităților de socializare menite să aline singurătatea vârstnicilor din oraș, să le redea sentimental de utilitate și valoare și să apropiile generații diferite într-un cadru confortabil și deschis.

Proiectul Fularul de la Bunica în Ploiești este finanțat de Fundația Comunitară Prahova prin proiectul Cercul de Donatori Ploiești și urmează ediției 2016 organizate în București, Brăila și Constanța de către Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor.

Participarea la aceste ateliere este gratuită, iar doritorii de toate vârstele se pot înscrie și pot afla programul șezătorilor organizate în Ploiești pe www.niciodatasingur.ro, office@niciodatasingur.ro sau la telefon: 0753. 174 603.

Invitatie FclB - Ploiesti 27 aprilie 2017-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *