Comunicat de presă: Grupul CEZ în România și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor își continuă colaborarea în sprijinul vârstnicilor singuri din județul Argeș

București, 20 iunie. Grupul CEZ în România și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor continuă colaborarea în beneficiul vârstnicilor singuri din Pitești prin proiectul de responsabilitate socială si voluntariat corporativ dezvoltat sub umbrela platformei de responsabilitate socială Energie pentru Bine.

Parteneriatul dintre Grupul CEZ în România și Asociația Niciodată Singur a debutat în luna mai 2016 iar cele 8 luni de colaborare au confirmat încă o dată necesitatea  de a oferi sprijin vârstnicilor singuri, al căror număr este într-o continuă creștere..

În plus, impactul colaborării în comunitate a obţinut recunoaştere naţională, în cadrul Galei CSR Awards, din luna aprilie a acestui an, parteneriatul fiind premiat cu Premiul I la categoria Parteneriat sectorial.

În 2017, alături de Grupul CEZ în România, ne continuăm angajamentul faţă de bătrânii din Pitești afectați de singurătate, boală și sărăcie, prin acțiuni de voluntariat în centre de îngrijire, dar și prin acţiuni în sprijinul vârstnicilor cu domiciliu propriu.

În cadrul proiectului ce se va desfașura în perioada mai – decembrie 2017, voluntarii angajați ai Grupului CEZ în România vor oferi vârstnicilor rezidenți în Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești sau celor cu domiciliu propriu, companie și prietenie prin vizite și activități de socializare regulate.

Aceştia vor participa la evenimente special create pentru ei cu ocazia sărbătorilor naționale sau religioase și se vor bucura de plimbări și mici excursii.

“Misiunea Asociației Niciodata Singur – Prietenii Vârstnicilor este de a oferi vârstnicilor singuri din România o bătrânețe demnă și ajutorul de care au nevoie în aceasta perioadă a vieții. Acesta este un angajament pe termen lung, pe care ni-l putem asuma doar cu ajutorul voluntarilor și al partenerilor noștri care înțeleg importanța unei acțiuni de durată și de calitate. Ne bucurăm să împărtășim acest angajament cu Grupul CEZ în România alături de care continuăm și în 2017 acțiunile și serviciile în beneficiul vârstnicilor din Pitești, cu acceași energie pentru bine a companiei și a angajaților care se implică voluntar.” Anca Iosub, director executiv al Asociației „Niciodată Singur” – Prietenii Vârstnicilor.

Despre Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor

Asociatia Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor luptă la nivel naţional împotriva izolării sociale şi a singurătăţii persoanelor vârstnice, pentru o bătrânețe demnă și frumoasă. Voluntarii asociației le oferă acestora prietenie și suport moral, ajutor practic și material, dar și ocazia de a se bucura de ieșiri, mese de duminică, vacanțe de vară, întâlniri festive pentru sărbătorile importante. În prezent, peste 200 de voluntari sunt alături de mai mult de 1000 de vârstnici din București, Constanța, Brăila, Pitești și Ploiești.

Dragoș Badea
Head of PR & Fundraising
E-mail
: dragos.badea@niciodatasingur.ro  
Tel:  
+40746.24.32.67

Website: www.niciodatasingur.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *