Dăruim primăveri frumoase

O primăvară frumoasă înseamnă renașterea speranței, zâmbetelor și bucuriei, chiar și pentru vârstnicii singuri din România. Cu ajutorul voluntarilor, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor a alungat tristețea iernii și povara singurătății bătrânilor pe care îi sprijină în 5 orașe din România prin diferite acțiuni organizate în perioada 1-8 martie și în preajma Paștelui.  

Primăvara a început cu Balul Primăverii organizat pentru 120 de persoane, cadourile simbolice și vizitele de mărțisor la domiciliul a 100 de bătrâni singuri, atelierele de flori, mărțișoarele și felicitările oferite celor 810 vârstnici din căminele de bătrâni.

Paștele l-am trăit tot în familie,  asigurându-ne, alături de voi, că 972 de vârstnici au primit un simbol al Sărbătorii Învierii sau un pachet consistent de alimente care să le permită să pună și pe masa lor un cozonac și câteva bunătăți pascale. În plus, mulți dintre voluntari au cionit ouă roșii cu bunicii acasă la ei sau cu ocazia unei mese de sărbătoare în zilele de Paște.

 Vă mulțumim că nu ne-ați uitatoameni frumoși! este mesajul bunicilor alături de care am întâmpinat această primăvară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *