Onoarea şi bucuria de a sărbători o aniversare

Zilele de naştere mereu sunt ocazii ideale de a ne arăta admiraţia şi respectul pentru persoana sărbătorită fie printr­-o urare și o floare, fie printr- o mică atentie, însă toate au scopul de a dovedi faptul că persoana în cauza ne este dragă şi o preţuim.

Mereu am iubit aniversările de orice fel ar fi ele, acest fapt se datorează în primul rând pentru că e motiv de bucurie, în al 19399477_10206793929526534_4412345966454283391_ndoilea rând pentru că este o ocazie bună de a-ţi arăta aprecierea pentru sărbătorit urându-i cele mai sincere şi călduroase gânduri şi in al treilea rând încantarea de a face surprize. Bucuria unei surprize este greu de exprimat în cuvinte fiindcă este un fapt subiectiv, însă modul în care este externalizată toată trăirea nu mai are nevoie de cuvinte, fiindcă îţi dai seama de impactul pe care l-a avut.

Azi tocmai despre acest gen de surpriză este vorba, una plină de lacrimi de bucurie şi emoţii care te fac să radiezi şi să rămâi fără cuvinte. 21 iunie este  zi de sărbătoare pentru echipa sectorului 2, dna Popescu Aurora  este născută intr-o zi semnificativă cum dânsei îi place să  ne amintească de fiecare dată când este întrebată. Este ziua cea mai lungă din an şi foarte aproape de jocul Sânzienelor, în această zi toate aurele se prind într-un joc plin candoare şi sărbătoare aşa cum este si sufletul dnei Aurora.

19396935_10206793927726489_2270608486268426798_nImpreună cu voluntara dânsei, Mihaela, am pus la cale o mică surpriză şi anume de a o vizita pe dna Popescu  şi a-i ura personal un calduros LA MULTI ANI cu multa sănătate şi putere de a ne bucura cu prezenţa dânsei la activităţile noastre.  Emoţia a fost imensă atât din partea noastră pentru că ne doream să îi oferim o bucurie şi sentimentul că nu este NICIODATA SINGURĂ fiindcă noi PRIETENII VARSTNICILOR  suntem alături de ei.Este greu de concretizat în cuvinte momentul în care dna Popescu, aşteptându-ne la intrare, ne- a văzut si prajitura cu lumânările arzând, instant lacrimile au luat locul cuvintelor, lacrimi de bucurie, emoţie şi multă încântare. Pentru câteva secunde atmosfera a fost plină de sentimente de fericire şi beatitudine. În primul rând pentru noi, voluntarele, fiindcă am reuşit să aducem un zâmbet pe chipul unei persoane în vârstă într-o zi semnificativă şi în al doilea rând pentru dna Aurora care a simţit că persoanele dragi îi sunt alături.

Întreaga echipă Niciodată Singur vă doreşte din inimă un călduros LA MULŢI ANI  cu multă sănătate.

Autor: Andreea Boldică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *