Vacanța bunicilor

O dată cu venirea verii, am oferit bunicilor singuri bucuria concediilor de altădată printr-o serie de excursii de o zi și un sejur estival special concepute pentru ei. Astfel, în această perioadă, 107 vârstnici s-au bucurat de natură, de munte și de mare în compania a 82 voluntari dedicați. 

Vârstnicii din căminele de bătrâni din Constanța, Pitești și București și bătrânii singuri din capitală sau de la Brăila, au fost încurajați să uite pentru câteva ore de boală, nevoi sau de singurătate și să revadă sau să viziteze pentru prima dată poate grădinile zoologice din oraș, mânăstirile îndrăgite de ei și stațiunile de la malul mării.

În perioada 12 – 14 Iunie 2017, asociația a organizat tradiționalul sejur de vară, de această dată la Cap Aurora, unde timp de 3 zile, am reușit să aducem zâmbete, să creăm amintiri frumoase și oferim celor 28 de participanți o vacanță memorabilă în noua familie iubitoare și atentă.

Cu ocazia aceasta, am dori să mulțumim voluntarilor care s-au implicat intens în aceste proiecte și suntem siguri că, fară ei, nu am reuși să ne ducem atât de bine țelurile la bun sfârșit. Vă așteptăm să fiți alături de noi în continuare și puteți fi siguri: Voi faceți diferența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *