Vacanță plină de veselie pentru vârstnici la malul mării

Bătrânețea nu trebuie să însemne izolare socială și se spune că cele mai frumoase vacanțe le trăim la maturitate. Din aceste motive, Asociația Niciodată Singur a organizat, în perioada 12 – 14 Iunie, un sejur la stațiunea Cap Aurora, pentru ca cei de vârsta a treia să se poată bucura de o vacanță bine meritată.

Cu aceasta ocazie, am putut să oferim amintiri frumoase, prietenie și bucurie vârstnicilor pe care îi susținem și alături de care creștem, oameni extraordinari care merită cele mai bune intenții și eforturi. Am parcurs Autostrada Soarelui cu un autocar plin, în ritmuri de muzică de vacantă și simțind chemarea mării.

“Vă mulțumesc! Nu am cuvinte de mulțumire. A fost ceva de vis și nu am să uit niciodată” – ne transmite, cu caldură, doamna Vulvoiu Vasilica.

“A fost o excursie foarte frumoasă. Vă mulțumim mult. Nu speram să mai vad marea încă o dată, mulțumesc!” – scrie, cu zâmbetul pe buze, doamna Savu Maria, de la Centrul Rezidențial “Speranța” – București.

Cazarea a fost minunată, la hotel Opal, ne-am simțit bine la fiecare masă și în fiecare seară, într-un loc care ne-a făcut să ne simțim comozi și bine primiți. Ne-am plimbat pe faleză și ne-am bucurat de soare, apa caldă a mării și voia bună a tuturor, până în ultima clipă.

“Din punct de vedere al cazării nu am de reproșat absolut nimic. Marea este ireproșabilă, mi-a plăcut tot!” – ne spune dl Dumitru Irimia.

La întoarcere, ne-am oprit în Constanța și ne-am plimbat din nou, pentru o ultimă oară, pe faleză, am zâmbit în fața Cazinoului și am luat prânzul într-un cadru frumos și relaxant. Am ajuns înapoi în București, mult mai odihniți, bucuroși și liniștiți decât am plecat și sperăm să repetăm această experiență cât mai curând.

“Mulțumesc Asociației Niciodată Singur pentru clipele minunate petrecute împreună și pentru momentele de relaxare” – d-na Maria Velescu.

“Vă mulțumesc din suflet pentru minunatul sejur la Cap Aurora!” – dl Viorel Popa

Considerăm că toți vârstnicii pe care îi susținem sunt oameni speciali care merită toată implicarea noastră și a voluntarilor noștri și ne dorim ca, pe viitor, să extindem activitatea Asociației Niciodată Singur în România, pentru a putea oferi prietenie și alinare, familie și sprijin, câtor mai mulți vârstnici la nivel național.

Autor: Dragos Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *