Niciodată Singur …”Pe roți …pentru roți”

Mergem sau pedalăm spre țeluri și lucrurile în care credem? Suntem de părere că oricare dintre variante este nobilă atâta timp cât și cauza noastră este una care merită sprijinită!

În data de 5 august, propunem pedalatul pe roți pentru cei ce nu mai pot merge altfel!

Cu această ocazie, ne dorim să strângem fonduri pentru un scaun cu rotile care să le ofere „bunicilor noștri” posibilitatea de a vedea peisajele care sunt mai ușor de văzut pentru noi, posibilitatea de a avea acele amintiri plăcute de la munte, de la mare, sau oriunde Mama Natură mai gandește cate o priveliște.

Astfel s-a născut ideea prietenului nostru, Radu Dan, de a pedala o distanță de 450 kilometri într-o singură zi; un drum îndrăzneț din București până la Cluj-Napoca.

„Voi pedala o distanță de 100 de ori mai mare decât cea pe care vârstnicii cu probleme de mobilitate au nevoie să o străbată în excursiile și activitățile Asociației Niciodată Singur, într-un scaun cu rotile, pentru a se bucura de țara minunată în care trăim și peisajele sale, totul în mai puțin de 24 de ore. În același timp sper că cel puțin 20 de vârstnici să se poată bucura de acest cadou.” – Radu Dan.

Pentru cel puțin 20 de vârstnici, împreună cu Radu, vom putea oferi amintiri și clipe frumoase, atât de importante pentru a-și găsi liniștea și fericirea. Donațiile primite vor putea asigura prezența bunicilor privați de mobilitate la activitățile, excursiile și evenimentele organizate de Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor.

Nu putem rezolva tragica lipsă a mobilității dar putem aduce un zâmbet și o bucurie unor bunici care nu se pot deplasa altfel. 

Află povestea lui Radu și susține-l pe drumul spre Cluj, cu o donație, aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *