Încă 65 km împletiți pentru Fularul de la Bunica

În data de 15 august 2017, va avea loc o nouă ediție a evenimentului de cicloturism intitulat „Bucură-te de cicloturism, pe urmele lui Brâncoveanu”. Ce înseamnă acest lucru pentru noi? O nouă implicare a unei voluntare care nu face decât să demonstreze cât de motivați suntem să realizăm câte ceva pentru vârstnicii noștri, chiar și prin provocări personale.

„Consider că persoanele în vârstă au mare nevoie de ajutorul nostru, Îmi doresc să las în urmă o rază de lumină în viața unui om. Faptele bune și zâmbetul bătrânilor care beneficiază de ele sunt motivele mele principale și îmi place să îmi petrec timpul liber alături și pentru cei care au nevoie de ajutor.” – Carmen Vasile, voluntar.

Astfel, Carmen a decis să se implice și anul acesta alături de noi, înscriindu-se din nou la evenimentul „Bucură-te de cicloturism, pe urmele lui Brâncoveanu” și propunându-și să depună efortul necesar o zi întreagă, pentru a susține cauza vârstnicilor singuri din România.

Pe 15 august particip la cursa „Pe urmele lui Brâncoveanu”, o plimbare activă de 65 de km pe traseul Bolintin Vale – Potlogi. Particip și anul acesta pentru că vreau să fiu încă o dată alături de bunicii noștri prin susținerea campaniei „Fularul de la Bunica”, o campanie națională de tricotat cu și în sprijinul vârstnicilor singuri. Am participat și particip activ, alături de bunicuțe la sezătorile de tricotaj organizate și consider că este o experiență extraordinară prin faptul că vârstnicii pot face ceea ce își doresc cu adevărat: să fie utili și recunoscuți.

Fiecare șezătorare „Fularul de la Bunica” presupune costuri de organizare și materiale. Particip la această cursă în scopul de a strânge fonduri pentru că îmi doresc să le mai văd de câte ori posibil zâmbind fericite pe bunicuțele noastre. Îmi doresc să pot strânge în total o sumă de 500 RON pentru a ne ajuta să achiziționam materialele de tricotat pe care bunicuțele le vor transforma apoi în fulare ce vor putea fi achiziționate în scop caritabil și sper să mă ajutați cu donațiile voastre!” – Carmen Vasile.

Gestul și gândurile lui Carmen ne-au înduioșat și sperăm să fiți și voi alături de ea, împreună cu noi, la acest eveniment. Suntem recunoscători atât ei cât și tuturor voluntarilor care se implică alături de noi și nu putem decât să vă asigurăm că, cu ajutorul vostru, ne vom continua munca și vom persevera în țelul de a ajuta cât mai mulți vârstnici singuri din România!

Dacă doriți să fiți alături de Carmen în provocarea ei, o puteți susține cu o donație pe website-ul nostru, aici

Orice alte informații despre campania Fularul de la Bunica, le puteți găsi aici

 

Autor: Dragos Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *