Căutăm oameni dăruiți și capabili pentru Consiliul Director

Asociația „Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor” este despre puterea de a fi împreună pentru o bătrânețe mai frumoasă. În România, studiile ne arată că 1 din 2 vârstnici suferă de singurătate, iar serviciile sociale pentru această categorie sunt, de multe ori, inexistente. Din anul 2015, cu ajutorul voluntarilor, asociația noastră este alături de peste 800 de bătrâni din România, oferind, prin sprijin moral, practic și material, o calitate a vieții mai bună.

Misiunea Consiliului Director al asociației noastre este de a veghea asupra bunului mers al organizației, de a oferi expertiză și de a se implica în îmbunătățirea constantă a activității în sprijinul vârstnicilor. În 2015, membrii fondatori Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor au constituit primul Consiliu Director, iar acum, mandatul lor de trei ani se incheie. Avem nevoie de oameni dăruiți și capabili să continue misiunea!

Așadar, dacă te preocupă situația vârstnicilor din România și vrei să participi activ la îmbunătățirea acesteia, te așteptăm alături de noi!

Căutăm candidați motivați, cu vârsta minimă de 26 de ani, cu diverse competențe (juridice, de comunicare, organizaționale, de asistență socială, economico-financiare etc.), care să cunoască bine cel puțin o limbă străină (de preferat engleza sau franceza) și care să fi participat în trecut ca parte decizională în alte organizații sau companii. Calitatea de voluntar pentru alte cauze umanitar-sociale este un plus.

Așteptăm cu drag scrisorile de intenție de maxim o pagină, care să conțină motivația personală și modalitatea prin care candidatul poate aduce plus valoare organizației, însoțite de un CV până la data 15 februarie 2019, ora 12:00, la adresa de email office@niciodatasingur.ro . Mesajul trebuie să conțină subiectul Candidatură Consiliu Director 2019. Membrii Consiliului Director vor fi aleși prin vot, de Adunarea Generală a Asociaților care va avea loc in data de 23 martie 2019.

Funcția de membru în Consiliul Director al Asociației Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor nu este remunerată. Pentru întrebări legate de candidatură, vă rugăm să ne scrieți la office@niciodatasingur.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *