Vestește primăvara unui bătrân singur

Suntem siguri că ți-ai făcut deja lista de mărțisoare pentru 1 Martie. Părinții, bunicii sau prietenele tale apropiate vor primi și în acest an din partea ta un simbol care să le ureze o primăvară frumoasă. Din păcate, pentru multe vârstnice din România, primăvara vine fără nicio urare.  Rămase singure, ele nu mai au pe nimeni de la care să primească tradiționalul vestior al primăverii. Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, prin voluntarii săi, își dorește să fie alături de ele cu un mărțișor și de aceea îți cerem ajutorul.

Pentru o donație de 5 lei, vom dărui din partea ta unei bunici singure, o felicitare personalizată cu numele tău. Ne propunem să dăruim 700 de astfel de felicitări în perioada 1-8 Martie și ne dorim ca una să fie de la tine! Voluntarii noștri vor avea grijă ca ele să ajungă la timp la destinație. 

Alege de mai jos câte mărțisoare dorești să oferi vârstnicelor singure. Vei fi redirecționat în siguranță către platforma de plăți MobilPay, unde ți se vor cere datele personale și datele de card. Îți mulțumim pentru generozitate! 

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *