Raport Anual 2018

Dragi prieteni,

Anul 2018 a fost un an plin de realizări, de proiecte noi, de diversificare a celor existente în program, de consolidare a imaginii asociației, de construire a unui brand puternic, implicat și sustenabil în sectorul ONG.

Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor, sponsorilor și donatorilor, am adus din nou bucurie și speranță în viața bătrânilor singuri din România, intervenind cu suport moral, practic și material.

O altă reușită a acestui an, care ne întărește încrederea că suntem pe drumul cel bun, este faptul că am observat o schimbare vizibilă în atitudinea și comportamentul vârstnicilor beneficiari, în reacția și mărturiile lor în urma diferitelor activități și evenimente la care au participat. Această schimbare se manifestă printr-o implicare mai mare și o prezență mai relaxată, prin însăși vestimentația din ce în ce mai viu colorată pe care o aleg, prin faptul că sunt nerăbdători să participe la activități, au inițiative și o mai mare deschidere în comunicare.

De asemenea, am intensificat și diversificat metodele de strângere de fonduri, prin apropierea sponsorilor și donatorilor existenți și prin recrutarea de susținători noi, prin metode deja testate, dar și metode noi, implementate cu succes în 2018.

Descoperiti Raportul Anual 2018. Puteți descărca varianta în limba engleză aici.