Ziua Mondială a Bunătății

În fiecare an, pe 13 noiembrie, sărbătorim Ziua Bunătății, așa cum socotește de cuviință. Sărbătoarea își are originea în data de 13 noiembrie 1997, în momentul în care la Tokio, a fost scrisă o Declarație a Bunătății. Indiferent de cultură sau credințe, toate națiunile recunosc valoarea bunătății, prin a ajuta pe cineva în nevoie sau a face doar un mic gest drăgut pentru cel de lângă tine. Tu cum ai sărbătorit Ziua Bunătății?

S-ar putea începe cu o cafea gratis pentru un necunoscut, sau un dar plătit în avans pentru următorul client al magazinului în care intri în această după amiază. E o ocazie nimerită de a verifica resursele de bunătate de care dispunem, și pentru a sărbători Ziua Mondială a Bunătății într-un mod plăcut. Cu siguranță un gest de acest fel va fi plăcut, surprinzător și primit cu egală bunăvoință de către beneficiarul darului.

În România, unul din doi vârstnici resimte singurătatea. Pentru ei, voluntarii Niciodată Singur sunt buni în fiecare zi. Fie că vorbim de o vizită de după-amiază, de un mic ajutor la cumpărături sau de bani pentru medicamente, un pachet cu alimente sau de o excursie de o zi oferită cu dragă inimă.

Astăzi, de Ziua Internațională a Bunătății, te poți alătura cauzei buncilor singuri din România. Cei peste 850 de beneficiari îți mulțumesc pentru donația ta, care se va transforma într-o masă caldă, un mic cadou dulce, lemne pentru iarna care se apropie sau medicamentele pentru luna următoare.

Poți dona în siguranță cu cardul, prin platforma MobilPay. Tu alegi valoarea donației:

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *