Doneaza

Daca vreți să veniți in sprijinul unui vârstnic singur și să îi dăruiți bătrâneți demne, o puteți face oricând printr-o donație online, prin internet banking sau direct la bancă. Donațiile dumneavoastră ne permit să aducem alinare, ajutor și companie vârstnicilor din România.

Donatii online – alege suma pe care vrei s-o donezi:

Alegeți suma pe care vreți să o donați asociației noastre apăsând unul din butoanele de mai jos. Veți fi redirecționat într-o fereastră nouă către platforma mobilpay.ro pentru a efectua plata in siguranță. Asigurați-vă ca nu aveți activat un program de tip popup blocker.

Doneaza 30 lei  Doneaza 50 lei  Doneaza 70 lei  Doneaza 100 lei  Alege valoarea donatiei
netopia_mobile_pay-150x90

Donațiile online sunt procesate prin intermediul platformei mobilpay.ro. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele mobilPay, siteul nostru nu solicită si nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Donatii prin virament bancar:

Dacă aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking, realizați donația direct din cont sau activați opțiunea numită direct debit / plată recurentă / plată programată pentru donații regulate. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației.

De asemenea, puteti depune donația dumneavoastră cash la orice sucursală a băncii Unicredit. Trebuie să aveți la îndemână doar cartea de identitate, suma pe care doriți să o donați și contul nostru bancar. Pentru a contribui lunar, este nevoie de o vizită la bancă în primele zile ale fiecărei luni.

Datele de care aveți nevoie sunt: 

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor

IBAN: RO92BACX0000001194963001, deschis la Unicredit, sucursala Unirii

CIF: 35247128

Donatii in natura:

Daca vreți să donați alimente, materiale igienico-sanitare sau alte produse, scrieți-ne la office@niciodatasingur.ro si vom stabili împreună detaliile pentru donație și transport.

Vrem să vă ținem la curent cu modul în care donațiile dumneavoastră ne ajută. Puteți descărca aici

Raport anual 2016 – Asociatia Niciodata Singur

Raport semestrul I, 2017 – Asociatia Niciodata Singur

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la office@niciodată singur.ro sau la 0753.174.603.

Vă mulțumim!