GalantOM pentru varstnici

Galantom (www.galantom.ro) este o platformă prin intermediul căreia oricine poate susține cauza în care crede într-un mod interactiv și foarte simplu. Noi îți propunem să devii GalantOM și să îți mobilizezi prietenii și cunoscuții în sprijinul vârstnicilor singuri din România astfel: 

  • “Dăruiește ziua ta!” – Un proiect prin care îmbini bucuria aniversării tale cu ajutorul oferit celor în nevoie. Este foarte simplu: noi te ajutăm să îți faci o pagină pe Galantom, iar tu îți anunți prietenii că, în loc de a-ți face cadouri, pot să doneze pentru cauza aleasă de tine.
  • “Sportiv pentru o cauză!” – Aduce împreună energia unui eveniment sportiv și beneficiile unui act caritabil. Înoți, pedalezi, alergi sau participi la competiția sportivă preferată și devii în același timp ambasador al bătrânilor singuri.

Implică-te în activitățile care îți plac și dăruiește alături de noi! O pagină pe Galantom este tot ceea ce îți trebuie pentru a deveni ambasadorul unei bătrâneți demne și frumoase pentru vârstnicii din România.

Dacă vrei să te implici, scrie-ne pe e-mail la adresa office@niciodatasingur.ro, spune-ne ideea ta și noi te ajutăm să o punem în practică!

Galantom 1