Vacantele si sarbatorile de altadata

coperta
Excursii estivale si sarbatori petrecute impreuna

Dupa ani de zile in care nu au mai parasit orasul sau cartierul in care locuiesc, zeci de varstnici redescopera alaturi de voluntari bucuria excursiilor de o zi, rasfatul aniversarilor si onomasticilor sau veselia meselor de duminica in familie.

In timpul anului, impartasim bucuria meselor de duminica in familie oferindu-le varstnicilor cateva ore de rasfat culinar si compania placuta a prietenilor.

In timpul lunilor calde, ii provocam la iesiri la plimbare, la muzeu sau la excursii de o zi in care aerul proaspat si obiectivele turistice sa le umple sufletul si trupul de bucurie.

In fiecare vara, un sejur de cateva zile la munte sau in statiuni turistice le aduce aminte varstnicilor de concediile de altadata, inconjurati de prieteni, intr-un mediu sigur si confortabil pentru ei.

Sarbatorile de Paste si de Craciun sunt cele mai grele atunci cand familia nu se mai aduna in casa. Varstnicilor din camine sau persoanelor nedeplasabile incercam sa le aducem spiritul sarbatorilor prin cadouri si pachete de alimente in timp ce varstnicii deplasabili si voluntarii se aduna in fiecare an in jurul unei mese festive de Craciun.

1-ianuarie