Media/Resurse

Joi, 27 aprilie 2016 am povestit despre programele asociatiei la Smart FM in emisiunea Veronica Soare „La minuni inainte”. Ii multumim pentru invitatie, iar pe colegul nostru Catalin Dinu il puteti asculta in dialog cu Veronica de la minutul 28.

Tot pe 27 aprilie 2016 am povestit si cu Observatorul Special de pe Antena 1 despre proiectul nostru: Frumusetea nu are varsta. Ce ai iesit puteti vedea aici: Frumusetea nu are varsta la Observatorul Special

Începând din anul 2010, Fundația Principesa Margareta a României a inițiat, finanțat și dezvoltat proiectul “Niciodată singur”, destinat persoanelor în vârstă din țara noastră. Partener și sursă de inspirație în acest demers a fost asociația franceză Les petits frères des pauvres, o organizație neguvernamentală de prestigiu, care împlinește anul acesta 70 de ani de existență.
www.romaniaregala.ro – 4 decembrie 2015

În contextul îmbătrânirii populației și ca răspuns la problematica izolării sociale, Fundația Principesa Margareta a României anunță înființarea Asociației Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor ca organizație independentă, dedicată sprijinirii vârstnicilor singuri, bazată pe mobilizarea voluntarilor si implicarea comunității.
www.fpmr.ro – 3 decembrie 2015