Parteneri

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a fost înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl sau, Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri şi vârstnici prin intervenţii durabile, bazate pe schimbul de experienţă şi valori între generaţii.

Fundaţia Principesa Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

Asociatia les petits freres des Pauvres

Asociatia les petits freres des Pauvres este o asociatie recunoscuta de utilitate publica din Franta infiintata in 1946, care acompaniaza intr-o relatie de fraternitate persoanele cu varsta peste 50 de ani, care se confrunta cu singuratatea, saracia, izolarea sociala sau cu boli grave.

Prin expertiza sa, prin activitatile si campaniile derulate, precum si prin metodologia de lucru cu voluntarii, « les petits freres des Pauvres » reprezinta un exemplu de bune practici si o organizatie de referinta in lucrul cu persoanele varstnice la nivel mondial.

Sponsori si sustinatori

Grupul CEZ in Romania

Oracle Volunteers

Nielsen Romania

Seneca Anticafe

Parteneri institutionali si prieteni

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti

Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 2

Directia de Asistenta Sociala Prahova

Serviciul de Asistenta Sociala Constanta

Asociatia Vasarely

Asociatia Optiplaza

Asociatia Mansio 

Asociatia Familia 2004

Lutz & Associates